Domeniul alimentar

Produsele furnizate de DepoBox îşi găsesc multiple utilizări în diferite domenii ale industriei alimentare (carne, pâine, lapte, fructe şi legume, cofetărie şi patiserie, etc). Lăzile şi cutiile de plastic utilizate pentru industria alimentară întrunesc toate condiţiile referitoare la cerinţele specifice de igienă, în ceea ce priveşte contactul cu acestea.

Aceste lăzi de plastic sunt concepute a fi utilizate pentru manipularea, transportul şi depozitarea fructelor şi legumelor. Având în vedere că fructele şi legumele sunt considerate a fi perisabile, lăzile asigură o bună ventilaţie fiind perforate şi au interiorul neted şi exteriorul robust pentru o manipulare sigură. Acestea asigură o mare capacitate de încărcare produsele fiind păstrate în condiţii corespunzătoare.

Gama largă de produse furnizate de DepoBox cuprinde şi lăzi de plastic pentru industria de panificaţie şi industria cărnii. Acestea sunt fabricate din materiale cu un înalt nivel calitativ, care îndeplinesc cerinţele standardelor de calitate şi care asigură păstrarea, în cele mai bune condiţii, a produselor de panificaţie sau carne. Lăzile de plastic sunt acum parte integrantă a procesului de manipulare, depozitare şi transport din orice unitate care fabrică produse de panificaţie sau carne, putând fi atât stivuite foarte uşor, cât şi transportate pe conveioare

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + 12 =